Sala Milenium Events

Fie că v-ați hotărât să vă căsătoriți sau sărbătoriți o zi onomastică sau un botez, fie că organizați un eveniment corporate ori aveți de susținut o conferință sau un seminar, salonul nostru de evenimente este soluția ideală. Prin atmosfera deosebită, eleganță și rafinament, locația răspunde celor mai diverse cerințe.
Capacitatea de aproximativ 200 de persoane oferă condiții optime pentru desfășurarea de evenimente mari, pe de altă parte însă, prezența unui restaurant cochet oferă un spațiu prielnic evenimentelor mai intime.

Fiind amplasat foarte aproape de centrul orașului, în zona Teatrului de Stat “Ioan Slavici”, locația este extrem de accesibilă pentru toți invitații. În interior, salonul Milenium Events te întâmpină cu un spațiu amplu, decorat într-un stil elegant. Culorile calde de crem, auriu și tonuri de maro creează o atmosferă foarte primitoare și distinsă.
În cadrul bucătăriei complet utilate la cele mai înalte standarde, echipa noastră de specialiști se asigură că invitații dumneavoastră vor avea parte de un răsfăț culinar.