Despre noi

Momente de răsfăţ. Amintiri delicioase.

E combinaţia care oferă reţeta fundamentală pentru micile sau marile evenimente pe care ne dorim să le petrecem cât mai bine împreună. Acestor ingrediente de bază, ştim să le adăugăm acele nuanţe de gust, aromă şi culoare care să ne apropie de perfecţiunea dorită a unui moment.
Astfel, în fiecare dintre cele două restaurante – Milenium Events şi Milenium Garden – propunem o ofertă de ospitalitate perfect adaptată nevoilor şi speranţelor legate de

celebrarea unui eveniment.
Totodată, am reuşit să păstrăm farmecul şi deliciul unei rutine zilnice pentru cei care, din ce în ce mai mulţi, aleg pentru pauza de prânz meniul zilei sau serviciul de catering.
Am adăugat acestora şi nota specifică a restaurantului Milenium Garden – locul în care prin excelenţă arădenii se pot bucura de un grill adevărat în ambianţa unei vechi curţi urbane.

Testimoniale

"Milenium este locul perfect pentru o nuntă de basm: sala ca de bal, cu pereți înalți, ornați în stil vienez...Meniul și serviciile au fost nemaipomenite, o multitudine de culori și arome. Am fost plăcut impresionați de atenția la detalii, grija față de oaspeți și nemărginită înțelegere a personalului Milenium."

- Timea & Cosmin

"Recomandăm restaurantul Milenium tuturor acelora care vor să aibă parte de un eveniment reușit! Mâncarea este foarte bună, porțiile sunt mari, iar cei de la restaurant sunt foarte deschiși în ceea ce privește preferințele culinare ale fiecăruia!"

- Fam. Filip

"Sala este foarte frumoasă, spațioasă și decorată frumos, astfel încât nu mai are nevoie de multe decorațiuni suplimentare! Le mulțumim celor de la Milenium și pentru recomandările excelente în ceea ce privește barmanul și DJ-ul, ne-ați ajutat foarte mult!"

- Fam. Filip

"Restaurantul Milenium este cea mai draguță locație pentru nunta ta! Ne-a plăcut de prima dată atunci când am văzut-o: sala înaltă, elegantă, încăpătoare, prețuri accesibile. Am avut îndrumarea necesară pe tot parcursul pregătirilor astfel încât la sfârșit nunta noastră a fost superbă!"

- Fam. Zamfirescu

"Evenimentul nostru a ieșit peste asteptări. Raportul calitate/preț a fost unul ieșit din comun. Organizatoric, sala și bucătăria au dat dovadă de profesionalism. Recomandăm sala de evenimente Milenium oricărui cuplu care își dorește un eveniment cu bun gust."

- Irina & Paul Berar

"Totul a fost la superlativ: mâncarea excelentă, băutura din plin și de toate felurile, ospătarii super, servirea impecabilă, aranjamentele foarte frumoase, totul a fost mult peste așteptările mele. Nu ne așteptam să avem o nuntă așa frumoasă și fără niciun fel de stres în ce privește organizarea la restaurant."

-

"Ne-a plăcut faptul că Milenium oferă servicii de suport pentru organizare: aranjamente, foto-video, dj , fântână de ciocolată, etc. Pe scurt, ei fac totul și tu te distrezi!"

-